Foto af street område på Sønderbrogade
Tilbage

Savner du streetbasket, skating, street soccer? Så tjek Sønderbrogade ud

Sønderbrogade forvandles i de kommende otte måneder til et hang out område for børn og unge, der gerne vil dyrke street sport med vennerne i midtbyen. Kig ned, tjek det ud - og giv os samtidig dit bud på, hvad du og dine venner synes, at kommunens byer mangler.

Sønderbrogade, 7100 Vejle

Skal midtbyen kun være et sted for folk, der handler? For folk i biler? Eller skal vores bymidter også tilbyde aktiviteter og opholdssteder for vores børn og unge?

Det er noget af det, Teknisk Udvalg tester af på Sønderbrogade, ved Bryggen. Hen over de næste par år tester vi tre forskellige byrum af.

Et sted for unge

Første forsøg er henvendt til alle jer, der endnu ikke har stemmeret, men som har lige så stor ret til at kræve jeres hjørne af bymidten.

En pannabane til street soccer, en basketkurv til street basket og en skaterrampe til dig, der vil prøve dine skills af sammen med vennerne.

Det er nogle af de aktiviteter, vi tilbyder i området.

Lån en bold hos gadens butikker

Mangler du en fodbold eller en basketball, kan du hente en i Sønderbrogades butikker. 

Gang i gaden lørdag 4. maj

Er du god med en bold - fodbold eller basket - så kig ned på Sønderbrogade lørdag 4. maj kl. 10-14. På årets første torvedag sætter vi gang i boldspil og konkurrencer. Ses vi? 

Streetbasket på Sønderbrogade
Streetbasket på Sønderbrogade
Pannabane på Sønderbrogade
Pannabane på Sønderbrogade
Streetområde på Sønderbrogade
Streetområde på Sønderbrogade

Kontakt

#

Frederik Friborg Nielsen
Arkitekt