Vi udvikler i samarbejde med Nordea-fonden et Hærvejsprojekt, der omfatter bl.a. Egtvedpigens Verden og Anesminde i Jelling. Nu er projektet gået i udbud, og vi søger rådgivere til i alt tre projekter.

Hærvejen løber med mere end 500 kilometer gennem Jyllands smukkeste landskaber, og med nogle af vores vigtigste kulturminder tværs gennem Danmarks historie.
Vejle Kommune ønsker, sammen med Hærvejens øvrige 14 kommuner, at gøre Hærvejen til en international attraktion og Danmarks foretrukne mål for vandring og cykling.

Rådgivere til Anesminde

I Jelling – nær Monumentområdet og UNESCO Verdensarv - søger vi en rådgiver til at udvikle Anesminde til et samlingssted for Hærvejens brugere, byens borgere og Monumentområdets besøgende. Vi ønsker at genanvende og ombygge gården Anesminde, så der skabes fleksible rammer for fællesskaber, friluftsliv og formidling.

Samtidig ønsker vi at finde en rådgiver, der vil udvikle haven ved Anesminde med leg, ophold og formidling.

Rådgiver til Egtvedpigens Verden

I Egtved – nær Vejle Ådals mægtige istidslandskab - søger vi en rådgiver til at realisere Egtvedpigens Verden. Her ønsker vi, gennem et at Europas fineste bronzealderfund, at fortælle historien om, at mennesket altid har rejst til fods. Opgaven indeholder både etablering af portal, udeophold, formidlingsstationer, så vi skaber gode rammer for Hærvejens brugere, Egtvedpigens besøgende og lokale events og fællesskaber.

Sidste frist for at byde på opgaven som rådgiver på Egtvedpigens Verden er 6. maj 2024, mens fristen for de to projekter ved Anesminde er 16. maj 2024.

Sidst opdateret: