2025 bliver et sandt ’Bevægelsens år’, når DGI Landsstævne kommer til Vejle. Derfor lancerer Folkeoplysningsudvalget i Vejle Kommune en ny pulje, som foreninger, enkeltpersoner, virksomheder institutioner og private kulturaktører kan søge til initiativer indenfor bevægelse.

Der er masser driftige foreninger og fællesskaber i Vejle Kommune. Dem vil Folkeoplysningsudvalget give en ekstra håndsrækning, og netop derfor lancerer de en ny pulje for 2025.

Den falder sammen med, at DGI Landsstævne kommer til byen. Puljen skal i den forbindelse kickstarte et Bevægelsens år med fokus på bevægelse og fællesskab på tværs af kommunen.

Foreninger, enkeltpersoner, virksomheder, institutioner og private kulturaktører kan søge puljen for Bevægelsens år til initiativer indenfor fysisk, mental eller social bevægelse og fællesskab. 

Ansøgninger sendes senest:

  • 1. november 2024
  • 1. februar 2025

Når Folkeoplysningsudvalget skal fordele puljen, vil de blandt andet se på, om initiativerne er spredt over hele Vejle Kommune, og om de dækker forskellige aldre, aktiviteter og fællesskaber.

Læs mere om den nye pulje for Bevægelsens år

Sidst opdateret: